Vælg en god frisør

Det er altid en fornøjelse når man har fået klippet håret og går ud fra frisørsalonen med følelsen af at være opfrisket.

Men hvad skal man se efter, når man skal ud og finde sig en ny frisørsalon? Det ser vi på her.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Tom K. Læs mere om Tom K, frisørsalon i Kolding, lige her.

Vælg en frisør som kan give gode input

Det kan ofte være svært at finde ud af, hvordan man kunne tænke sig at blive klippet. Man vil oftest gerne have noget nyt, men man er sjældent klar til at kaste sig ud i noget, der er langt fra det man kender, da mange oplever det som en risiko, fordi man kan vælge forkert.

Af samme årsag er det helt fantastisk, når man har en frisør, som man kan spørge til råds. En god frisør vil tage bestik at dit ansigt og dets unikke træk, hvorefter frisøren kan komme med gode ideer til en frisure, der vil klæde dig.

Formulerer han denne frisure til dig på en måde, der bunder i argumenter vedrørende dit ansigt og dets træk, ved du, at du har fundet dig frisør, du skal holde fast i.

Det er også vigtigt, at frisøren tør være ærlig over for dig, hvis du for eksempel medbringer et billede fra internettet, hvorpå der er en frisure, som du godt kunne tænke dig. Selvom det måske ikke var det du havde håbet at høre, skal du være glad for det, hvis frisøren tør fortælle dig, at den stil ikke passer til dig. Husk på, at hvis det ikke er tilfældet, kan du let ende med en uheldig frisure – og det er svært at bebrejde frisøren for at udføre et stykke arbejde, som du selv har bedt om. Sæt derfor pris på ærligheden.

Vælg en frisør med gode produkter

Du vil selvfølgelig ikke have smurt hvad som helst i dit hår. I dag foretrækker de fleste en frisør, som har organiske produkter på hylden.

Det skyldes, at vi er blevet meget bevidste omkring kemi og tilsætningsstoffer, som kan skade vores hår på sigt. Desuden er det ikke bare vores hår, det er i kontakt med, men også huden på vores hovedbund. Grønne produkter hitter derfor stort over hele landet, og selvom de er en smule dyrere, er det blevet et must for mange af os kun at anvende denne type conditioner, shampoo, hårfarve etc.

Lyt til din omgangskreds

Et sidste godt råd, når du finder ny frisør, er at du lytter til din omgangskreds erfaringer med den pågældende salon. Er dine venner og veninder tilfredse kunder i den samme salon, er der overvejende sandsynlighed for at du også bliver det.

Har du ingen venner eller bekendte, der er kunder i den salon du har udkig på, kan du se om salonen er anmeldt på internettet og læse om brugernes oplevelser der.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here