Usikre hjem giver kedelige tanker

De fleste personer er i løbet af dagen væk fra deres hjem i mange timer, bl.a. fordi de er på arbejde eller uddannelse. Udover at gå på arbejde og studie, så bruger vi derudover også mange timer på at kære ture, besøge familie og venner, samt tage på ferie. Alt i alt er der rigtig mange timer på sådan et år, hvor der ingen hjemme er.

Det kan skabe nogle kedelige tanker, hvis man som mange, desværre ikke har gået så meget op i at sikkerheden i hjemmet er i orden og så er væk for hjemmet i længere tid. Se derfor at få gjort noget ved sikkerheden i hjemmet, og tage af sted fra dit hjem, med ro i sindet, hver dag. Alt efter, hvor du bor så kan et indbrud ske i alle døgnets 24 timer.

Herunder kommer der 3 måder, hvorpå du kan sikre dit hjem endnu mere.

Installér en alarm

En af de bedste metoder, til at holde indbrudstyve væk, eller skræmme dem væk, hvis de er på vej ind – er at installér en alarm i dit hjem. Der findes flere forskellige typer alarmer, nogle er smartere og nogle er mere larmende end andre. Det er din vurdering, hvilken type du gerne vil gå med.

Installér overvågning

Dette kan både være en udvidelse lidt et alarmsystem, og blot være den primære sikkerhed i hjemmet. Hovedformålet med at installere overvågning er at du kan få et præcist billede af, hvem indbrudstyven er – og er et vigtigt bevis, til en videre efterlysning.

Udskifte dine låse

Noget som mange glemmer er, at de låse som sidder i boligen indgange, skal være sikre efter en vis standard. Hvis du har låse som ikke længere kan antages som sikre nok, vil du risikere, ikke at få dækket det tabte af forsikringen. Få derfor taget fat i din lokale låsesmed, og få tjekket om dine låse lever op til de danske standarder.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here