Sørg for at slappe af, efter du har været på løbetur

Er du helt bidt med at løbe og ville du egentlig ønske, at du kunne komme ud og løbe hver dag? Det er utroligt sundt for kroppen at tage på en længere løbetur med jævne mellemrum og så er det samtidig rigtig godt for sindet med alle de endorfiner i kroppen.

Men det er samtidig meget vigtigt, at vi sørger for at få slappet ordentlig af i benene og resten af kroppen efter vi er kommet hjem fra en løbetur. Læs her mere om hvordan du kan tage bedre vare på din krop efter du er kommet hjem fra løbeturen – samt hvordan det blandt andet er at recoveryboots kan hjælpe.

Sørg for at strække ud

Vi er gyldige når det kommer til dette af og til; vi glemmer at strække ud.

Det er ret omdiskuteret, hvorvidt det er en god ide at strække ordentlig ud i kroppen før vi begynder vores løbetur. Der er dog ikke meget tvivl om, at det er en rigtig god ide at sørger for at få strækket ordentlig ud efter vi er kommet hjem fra løbeturen. Alligevel er der nu mange af os der ’glemmer’ det-

Prøv at skriv det på en note som du sætter på din hoveddør. På den måde bliver du mindet om det med det samme du kommer hjem til din bolig igen.

Du kan også vælge at ’aftale’ med dig selv, at du ikke må tage dit træningstøj af, før du har fået strukket ud i kroppen. Det er de færreste der har lyst til at rende rundt i svedigt træningstøj resten af dagen. Og du kan dermed hurtigt lige få lavet nogle udstrækningsøvelser ved at lave denne regel for dig selv.

Benyt recoveryboots til at fremskynde resturanstiden

Restaurationstiden kan føles utrolig lang, hvis man brænder for at komme ud af døren og løbe sig en tur, så snart man er kommet hjem igen. Det er dog en meget nødvendig proces, da det netop er under restaurationstiden at din krop får healet selv igen.

Når du træner skaber du små ’rifter’ i dine muskler, fordi du overbelaster dem. Det er disse små rifter som kroppen bruger tid på under restaurationstiden at få fjernet igen. Og det er samtidig under denne proces, at dine muskler vokser sig stærkere (og større).

Du kan fremskynde denne proces med en ny teknologi som recoveryboots. Med recoveryboots som disse kan du ligesom de store atleter udnytte tiden mest effektivt. Ved at tage sådanne ’støvler’ på kan du fremskynde restaurationstiden helt ned til 20 minutter – og du kan dermed hurtigt igen komme i gang med at løbe dig en tur igen.

Recoveryboots er meget sunde at benytte sig af, hvis man gerne vil træne rigtig meget i en periode, hvis man for eksempel er i færd med at træne sig selv op til et maraton. Med recoveryboots kan man hurtigere blive klar til sit maraton og dermed få en meget bedre tid, end hvis man ikke havde benyttet dem.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here