Skal du ud for at købe en barnevogn?

Når først du har fundet ud af at der er et barn på vej, så starter det en hel masse forventninger, hvor en af de ting du helt sikkert skal tage hånd om, det er at der skal købes en barnevogn, fordi det bliver noget du skal bruge en del i barnets første leveår.
Sagen er den, at når du går på barsel, så skal barnet ud for at have noget frisk luft, og de små sover alt andet lige bedre når de bliver gået i søvn, hvor barnevognens vuggende bevægelser kan gøre meget af arbejdet. Det er også sådan i Danmark at det er helt normalt at lade barnet sove udenfor, det er noget vi har praktiseret i over 100 år, både privat og i institutioner, og hvorfor ikke fortsætte med det?

 

Hvilken slags barnevogn skal du købe?

Udvalget må siges at være enormt, både af mærker og forskellige slags inden for hvert mærke, hvor det hele står og falder med hvad jeres behov er, skal barnet kunne sove i vognen i flere år, eller skal det være en lille og let sag som kan komme med busser og toge, og som snildt kan klare fortove med mange mennesker?

Hvis du er i tvivl, så, hvor en anden ting du skal tænke over, er om vognen kan passe ind i bilen, det er nemlig ikke sikkert den passer ind i alle tilfælde, sørg lige for at måle efter. Og så er der selve den fysiske fremtoning, hvordan fremtræder vognen i bybilledet, har den den helt rigtige farve, og hvis I går op i mærket, er det så det rigtige? Men det er jo en glædelig begivenhed, og kan også gøres til en hyggelig ting at indkøbe barnevogn, men tag dig god tid, det skal gerne være den rigtige fra starten.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here