Lær at score online

Det er ikke nemt at være single, og det er det ikke af flere grunde. Det at score er næsten en kunst i sig selv, især når det gælder om at score kvinder. Her kan du læse om, hvordan du lærer at score.

Sådan scorer du en kæreste

Hvis du vil have en kæreste gælder det om at lær at score. Lær at score en kæreste online, hvor du kan få nogle gode råd. Det er selvfølgelig vigtigt at huske, at ikke alle kvinder er ens. Dog er der visse ting man kan sige og gøre, for at være rimelig sikke på at gøre et godt førstehåndsindtryk.

Komplimenter er altid gode, men det skal ikke blive alt for kliché og kikset. Man må gerne lave lidt sjov, da kvinder ofte er vilde med en mand med humor. Vær åben og venlig, men virk ikke for desperat. Den bedste måde at lær at score på, er at blive ved med at prøve. Øvelse gør mester, og det er bedst at lære af sine fejl. Du må aldrig give op, og tro du ikke er god nok. Der er uden tvivl en kvinde derude som er dit perfekte match.

Vær dig selv

Kvinder kan ikke lide, at du spiller sej, du skal faktisk bare være dig selv. Du skal selvfølgelig vise den gode side af dig selv, men ikke direkte opføre dig anderledes, da det vil virke meget mærkeligt. Fortæl gerne om dig selv, men spørg også ind til hende, de fleste er vilde med at snakke om sig selv.

Du skal selvfølgelig lytte og være interesseret i det hun siger, og det gør allerede en del, det viser nemlig, at du er interesseret i hende, og nogle gange er det alt der skal til.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here