Kom igennem de sværeste tider, ved hjælp af samtaler

tal sammen

Rigtig mange danskere går i dag rundt, og har psykiske problemer som de ikke kommer ud med, fordi de ikke har lyst til at tale med andre om det. Stress, depression og angst er nogle af de helt store inden for psykiske lidelser i Danmarks, og rigtig mange danskere går desværre rundt med en af disse sygdomme på sig, uden at dele det med andre personer – hvilket er rigtig farlig for dig selv og din psykiske sundhed.

Tal med andre, det virker

Har du det svært psykisk og ikke gør noget ved det, at det vigtig at du træder i handling så hurtigt som muligt og ændre den livsstil og de tanker som du indtil nu har levet med. Du skal sørge for at få talt om dine problemer med andre og få dem ud, inden det tager overhånd – da det er det bedste værktøj til at komme videre. Når du åbner dig for venner og familie, tager du nemlig ikke dem med i faldet, men i stedet får du en hjælpende hånd til at komme op af den stejle skrant som du er på vej op ad lige nu – og det er netop det som du har brug for i den svære tid.

Find professionel hjælp

Er du kommet for langt ud, og ikke kan tales op af venner og familie, så er du i den situation hvor du trænger til professionel hjælp, og er dermed i den situation hvor en livsstilsændring er skal ske nu og her. Det er her du eller dine nærmeste tager kontakt til en psykolog som skal gå ind og arbejde med dine tanker, og vende dem til at være gode og positive. Du vil få en behandling af din psykiske lidelse igennem samtaler og terapi former, som er med til at få dig på rette vej med dine tanker, om dig selv eller din tilværelse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here