Hvad hører ind under ejendomsservice?

Når du ejer en bolig, følger der en masse praktiske opgaver med. Nogle af dem foregår udvendigt, og det er ikke alle, der er lige tændt på at lave hårdt, fysisk arbejde på huset eller udendørsarealerne. Hvis du er typen, der ikke føler for at gøre disse ting, kan du heldigvis slippe langt hen ad vejen ved at bestille ejendomsservice til din bolig. I denne artikel vil vi komme omkring, hvad der hører ind under denne kategori, og som du kan bestille til din ejendom.

Udvendig ejendomsservice af ejendommen

Ejendomsservice dækker over mange forskellige ting. De ydelser, der ofte ligger inde under denne kategori, er:

  • Trappevask
  • Vicevært
  • Gårdmand
  • Algerens
  • Fliserens
  • Generel ejendomsservice

Trappevask er en kedelig nødvendighed, hvis du gerne vil have, at indgangen til din bolig tager sig pænt ud. Ved at bestille et abonnement på trappevask, kan du sikre dig, at dit indgangsparti altid ser pænt og rent ud, uden du selv behøver at røre en finger.

Vicevært og gårdmand er kun aktuelt, hvis du har udlejningsejendomme.

Alger kan få enhver ejendom til at se gammel, beskidt og nedslidt ud. Med algerens kan du komme algerne til livs på facader, tag, hegn, m.v., ligesom alger også fjernes ved fliserens. Alle overflader vil fremstå lyse, pæne og rene efter behandlingen.

Din egen handyman – lige når du har brug for det

Desuden findes der alt det almindelige ejendomsservice. Her tænkes der på småting såsom udskiftning af brandalarmer og pærer. Det er også her, vinduespudsning og rensning af tagrender hører ind under. Det er også muligt at bestille rengøring og udslamning af varmtvandsbeholder. Du kan groft sagt sige, at den almindelige ejendomsservice indebærer alt det, som det kræves af ganske almindelig vedligeholdelse af en bolig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here