Hold en god fest derhjemme

Har du i længere tid overvejet at holde stor fødselsdagsfest eller måske en grillaften med mange gæster, men afholdt dig fra det, fordi du ikke har vidst hvor du skulle starte? Så synes vi, at du skal læse med her.

Planlægningen af en fest kan være en uoverskuelig proces, især for dem som gerne vil gøre lidt ekstra ud af det. Har man en stor vennekreds eller familie kan feststemningen bliver overskygget med tanker om alt maden som skal handles ind og laves og huset som skal gøres klar til de mange besøgende. En fest er dog typisk altid både madlavningen, udsmykningen og rengøringen værd, og derfor har vi nedenfor samlet nogle råd til hvordan du kan holde en god fest som alle ville elske.

Servér lækker mad

Alle elsker god mad, og derfor skal du ikke undervurdere hvad du sætter på menukortet til dine gæster. Maden er nemlig noget dine venner og familie samles om, og på den måde undgår akavede stunder i starten af festen. Har du inviteret mange gæster, er det altid en god idé at servere retter du nemt kan lave på dagen eller endda nogle dage før. Kan du finde på nogle overskuelige retter, vil du gøre arrangementet mindre stressfuldt for dig selv og nyde festen meget mere. Har du dog lyst til at lave mad der kræver ekstra tid eller ekspertise kan du sagtens kaste dig ud i det, og ellers finde et cateringfirma eller en restaurant som kan klare det for dig.

Sørg for god musik

Der er ingen god fest uden god musik, og derfor kan du godt gøre dig umage, når du vælger spillelisten. Det er heldigvis super nemt og kræver ikke det helt store. Smid dig i sofaen dagen før og sammensæt en playliste på Spotify som indeholder dine gæsters favoritter. Afspil den til festen over en god højtaler, også er du garanteret en hyggelig aften.

Er festen du skal holde meget stor, kan du også hyre en DJ, som uden tvivl vil få dine venner op og stå. Ved siden af DJ pulten kan du eksempelvis også stille en Equinox røgmaskine som vil give en ekstra festlig detalje. Med en DJ og en røgmaskine vil du uden tvivl blive kåret til årets bedste festarrangør.

Udsmyk med festlige dekorationer

Prikket over i’et til festen er uden tvivl udsmykningen af huset eller lejligheden. Det viser dine gæster, at du har glædet dig til at se dem og har haft lyst til at kræse ekstra meget om detaljerne. Dekoration behøves desuden ikke at være dyrt. Du kan eksempelvis dekorer med vilde blomster og grønt du finder udenfor. Gå derfor en tur og se om ikke naturen byder på mange fine dekorationer til din fest. Derudover er pynt som balloner, pomponer og glimmerforhæng også et kæmpe hit til fester for både voksne og børn og bringer godt humør til hele selskabet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here