Gaveideer til den nye hundeejer eller hvalpeejer

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Har du en ven eller et familiemedlem, der lige har fået ny hund? Hvis denne ven eller dette familiemedlem ovenikøbet snart har fødselsdag, eller det er ved at være jul, er der flere gode ideer til, hvad du kunne give dem i gave, siden anledningen er der. Man må så absolut gerne give gaver kun til hunden, så længe ejer har sagt god for det, men det er også vigtigt at respektere ønsker. Hvis ejeren er ved at drukne i legetøj eller hundesenge, så er det nok en god idé at finde på en anden gave. Det kan også være, at hundeejeren ville foretrække en gave, som kun er til ham eller hende. Meget lig når et par får nyt barn, sker det nemlig nogle gange, at nye hunde- eller hvalpeejere lige pludselig kun får ting til hunden til deres fødselsdag og jul.

Den praktiske gave

At være ny hundeejer kan være lige så stressende, som det er givende, især hvis der er tale om en hvalp. Det kan kræve hele ens dag at holde øje med det lille energibundt, så en praktisk gave kan være en god måde at vise omtanke på. Hvis du ved, at den nye hvalpeejer har et problem, som kunne løses med et særligt produkt, er dette produkt jo en oplagt gave! Det kunne eksempelvis være en hundesnor, som sættes fast på håndleddet til den løbeglade hundeejer, som gerne vil have sit nye kæledyr med ud på løbeturene. Så er hænderne fri til både vandflasken og hundeposerne.

Den forkælende gave

Er der sagt god for det, er det allersjoveste jo selvfølgelig at købe legetøj og hundeguf. Hvis der er nogle særlige regler for, hvilke typer legetøj som hundeejeren ikke vil have til hunden, så skal disse selvfølgelig overholdes. Vil du gerne have en masse muligheder, kan du eventuelt se dollardog.dk’s udvalg af hundelegetøj, hvor du også nemt kan vælge specifikke underkategorier. Hvis den nye hundeejer gerne vil have hundelegetøj, som kan aktivere dens nye bedste ven, så vil plysdyr eksempelvis ikke være den bedste gaveidé.

Vil du gerne give en mindre gave, kan forskellige typer hundeguf også være en god gaveidé. Her er det ligeledes vigtigt at vide, om hundeejeren vil foretrække visse ting frem for andre. Derudover skal du selvfølgelig også sikre dig, at det hundeguf, du køber, er godt til hunden. Der findes flere typer hundeguf til store hunde, små hunde, gamle hunde og hvalpe, så se endelig, hvad der er at vælge imellem på markedet!

Den betænksomme gave

Hvis resten af familien eller vennegruppen allerede har givet masser af hunde-relaterede gaver, kan det give et godt afbræk for den nye hundeejer med en gave, som er mere orienteret på kun dem. Til den mandlige hundeejer kunne dette for eksempel være øl fra et særligt mikrobryggeri. Til den kvindelige hundeejer kunne det være noget selvforkælelse, som stadig er brugbart med en energisk pelsklump i huset. Har den kvindelige hundeejer eksempelvis altid holdt af at lægge neglelak, vil en Shellac manicure måske lige være sagen! Shellac holder bedre og længere end almindelig neglelak, hvilket også er værd at overveje, når der er hund i hjemmet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here