Forkæl jer selv med et hotelophold i Danmark

Corona krisen er så småt ved at slække på sit jerngreb, og det bliver igen muligt at nyde livet lidt mere i Danmark. Støt op om den hårdt presset hotel og restaurationsbranche og nyd gode stunder sammen – dette bør være et mantra for sommeren 2020.

Hotelophold og lækker mad går hånd i hånd, og det er fantastik, at vi ikke behøver at forlade landet for at få fantastiske hotelophold med gastronomi i international klasse. Uanset om man er på charterferie i Mallorca med familien, på kulturel opdagelse i Rom med vennerne eller på romantisk ferie med kæresten i Paris, så er mad en stor del af oplevelsen, og det er også tilfældet selvom man bare slapper af på et hotel i Danmark. Når man skal slappe af eller fokusere på at holde ferie, så skal maden nemlig helst komme udefra. Og så skal den være god. Et lækkert weekendophold kan nemlig ødelægges totalt, hvis maden ikke er i top. Det er noget som de 2 hoteller herunder i høj grad er klar over, og derfor er det meget vigtigt for dem at give alle gæster en udsøgt gastronomisk oplevelse.

Hotel Kirstine

Hotel Kirstine er et hyggeligt privatejet 4-stjernet hotel som ligger i hjertet af det hyggelige Næstved. Bygningen har tjent som hotel lige siden 1745, og det kan i høj grad mærkes. Den måde hotellet ser ud indefra er helt unikt for danske hoteller og er i høj grad med til at skabe en hyggelig stemning som smitter af på både gæster og ansatte. Restauranten går meget op i, at ethvert måltid skal være en oplevelse. Derfor kvaliteten helt i top, og alle råvarer er nøje udvalgt af køkkenpersonalet. Menuerne er årstidsbestemte, så man får det bedste fra Danmark på det tidspunkt man besøger restauranten. Hvis man har lyst til at hygge videre, er det muligt at tilkøbe en 4. eller en 5. ret. Til hver en menu er der en sammensat vinmenu, så man får det meste ud af sit måltid.

Hotel Schaumburg

Et andet godt bud på et lækkert hotelophold med maden i fokus er Hotel Schaumburg. Hotellet ligger ved Holstebro og er et yderst smukt og hyggeligt hotel. Her kan man passende tage et weekendophold og spise sine to aftensmåltider på Restaurant Under Klippen som ligger 350 meter fra hotellet. Her får man en fantastisk sammensat menu som i høj grad kan få smagssanserne til at danse. Om fredagen kan man få en udsøgt 3-retters menu med dertilhørende vin, og om lørdagen er menuen udvidet til 5 retter. Morgenmaden kan spises på hotellet, og den tid man ikke bruger i restauranten kan bruges i Holstebros hyggelige gader og i Holstebro Badeland som har aktiviteter til folk i alle aldre.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here