Få en VVSer til at gøre arbejdet

VVSer

Hvis du bor i hus eller i lejlighed, kan der være masser af områder, der kræver at du får besøg af en VVSer. Mange tænker at de selv lige kan ordne de “små ting” som det er der skal laves. Men det kan have fatale konsekvenser, især økonomisk. 

Økonomiske konsekvenser ved at lave vvs arbejde selv 

Hvis du får ny opvaske- eller vaskemaskine, og selv vælger at tilslutte den, og der så sker en vandskade, pga. Tilslutningen ikke var autoriseret, kan du risikere at din forsikring ikke dækker, og hvis du bor til leje, kan du også selv stå med regningen. Det er derfor det er vigtigt at lade en autoriseret VVSer tilslutte dem. 

Hvor finder man en god VVSer? 

Det kan være svært og uoverskueligt at finde den rette VVSer i nærheden af en selv. Derfor kan vi anbefale at bruge haandvaerkernoeglen.dk, som er en portal, hvor du kan finde alle mulige typer håndværkere i nærheden af dig. Det eneste du skal gøre er at gå ind på siden og vælge hvilken by og hvilken håndværker du søger. Derefter kommer der et resultat af de håndværkere der er tilgængelige i dit område. 
Så hvis du bor i Køge og søger en VVSer vil du få dette resultat 

Hvad kan en VVSer lave af opgaver? 

En VVSer kan lave mere end man lige regner med. Nogle forbinder dem kun med hvis toilettet er i stykker, eller det skal tilsluttes. Men de kan mange andre ting som f.eks. 

– Opsætning af bruseniche, wc, badekar, håndvask, m.m.
– Reparationer af allerede eksisterende installationer, vandrør og andet.
– Opstilling af gasapparater som komfur, vandvarmer eller radiator
– Montering af vandmålere og brandinstallationer
– Problemidentifikation i afløb samt rådgivning om vedligeholdelse 

Så det er godt at have kendskab til en god VVSer, da man til hver en tid, kan stå i en situation, hvor man har brug for en VVSer. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here