Er dine låse sikre?

Exterior door handle and Security lock on Metal frame - Low deep of field

Du drejer nøglen, putter nøglebundtet i tasken og forlader huset. Men er du nu helt sikker på, at dit hjem er låst forsvarligt af?

Det er rigtigt ubehageligt at komme hjem til en “overraskelse” i form af en dør, der er brudt op og et hjem, der er blevet gennemrodet og bestjålet for dine værdifulde ejendele. Og endnu værre er det, hvis du selv befinder dig i huset, mens der sker et indbrud f.eks. om natten.

Få lavet en indbrudssikring af dit hjem

Det kan være en rigtig god ide at få lavet en indbrudssikring i dit hjem af en autoriseret låsesmed, så du kan undgå ovenstående situation. En låsesmed gennemgår alle døre og vinduer i dit hjem og vurderer, hvordan sikkerheden kan optimeres. Det er især relevant, hvis du lige er flyttet ind. For hvordan kan du være sikker på , at du har fået overdraget alle nøgler? Er din bolig handlet en eller flere gange, eller er der mange fx håndværkere, der har haft en nøgle, så bør du også få enten udskiftet eller omkodet dine låse.

Mange boliger har stadig monteret de usikre og ikke forsikringsgodkendte 5-stift låse. Kontrollér din nøgle. Hvis den har et rundt nøglehoved, er det en 5-stift, og den bør skiftes ud. Den er ikke sikring nok af din bolig, da en tyv vil kunne banke den op med det rette værktøj og ét slag!

Danlåse kommer gerne ud og laver et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af alle døre og vinduer i din bolig. Du bliver sat grundigt ind i evt. problemstillinger og mulige løsninger, og herefter får du et uforpligtende tilbud.

Optimér sikkerheden i dit hjem

En indbrudssikring af din bolig indebærer, at låsesmeden optimerer sikkerheden med korrekte låse på alle døre i huset. Det er vigtigt ikke kun at tænke på udskifning af låsen i hoveddøren. Terrassedøre og kælderdøre bliver lige så flittigt brugt af indbrudstyve.

Det er ikke så dyrt, som du måske tror, at få lavet indbrudssikring af dit hjem. Og gevinsten ved at sove trygt om natten, er det hele værd.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here