Dette slags tøj skal du huske at pakke, inden du tager på safari

Det er gennem årene blevet mere og mere populært at tage på safari i Afrika, både i Tanzania, Sydafrika og Kenya – og med gode grunde, da det er en oplevelse helt for sig. Nedenfor står samlet nogle af de bedste tips til, hvis du skal rejse på safari et sted i Afrika – læs mere her.

Det er slet ikke nødvendigt at medbringe den beige-/kakifarvede ”safari-habit”, som man ofte ser på folk i fjernsynet, som er på safari – dette behøver kun være nødvendigt, hvis du skal på safari til fods – et såkaldt bushwalk – i et område, hvor der er mulighed for at du kan støde på løver, elefanter, næsehorn, okser og leoparder. Herudover er farven på dit tøj ligegyldigt, medmindre du skal til et område, hvor der er tsetsefluer – i så fald skal du forsøge at undgå mørke og stærke farver, herunder særligt grøn og blå. Forsøg generelt at undgå neonfarvet tøj, men derudover er du good to go.

Det er en god idé at klæde dig lag på lag, da temperaturerne kan svinge meget henover bare én dag. Medbring derudover et stort og let tørklæde, som kan skærme mod solen, når det er midt på dagen, samt som kan lune om morgenen og sidst på dagen, hvor de kølige temperaturer spiller ind.

Det er generelt en god idé at have noget let bomuldstøj med. Ofte er det mest behageligt at have shorts og t-shirt på om dagen, mens det er rart at have lange bukser og en langærmet trøje eller skjorte på sidst på dagen eller på en bushwalk, da denne slags påklædning kan beskytte dig mod myg og andre insektbid.

Hav derudover også gerne en let vindjakke, regnjakke eller fleecejakke med, samt en lille rygsæk til de mest nødvendige ting.

Hav en rigtig god tur!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here