Brug sensommeren til hyggelige aftener med vennerne

Det kan være svært at nå alt det man gerne vil i løbet af sommeren. De tre ugers ferie går hurtigt, og før man har set sig om, kommer hverdagens vaner snigende tilbage. Ofte vil man gerne ud at opleve sammen med familien, og det gør det svært at pleje sin venskaber. Derfor er sensommeren perfekt, til at få set vennerne igen.

Inde eller ude?

Sensommeren og det tidlige efterår har meget omskifteligt vejr. Nogle dage er der solskin og varme temperaturer, og andre dage står den på kolde og våde regnvejrsdage. Det kan være svært at planlægge ud fra vejret, så man bør se an på selve dagen om vejret er til grillaften i haven, eller om det skal være en hyggelig middag inde. Man kan lige så godt følge vejret præmisser, for det kan være ganske uforudsigeligt.

God mad og drikke

Gode aftener kommer sjældent uden god mad og drikke. Det er uanset om man selv er i køkkenet, eller man bestiller udefra. Det er ofte over maden de gode samtaler falder. Man kan ofte bestemme drikkevarerne ud fra maden. Med zinfandel vin, kan man både finde spændende rosé til forretterne og smagfulde rødvine til hovedretterne. Begge dele går også rigtig godt til en grillaften i haven.

Plads til hygge og spil

Når hverdagen kører, kan det være svært at finde tid til at finde tid til lange spil. Derfor aftener som disse gode til de lidt længere spil, som matador eller quizspil. Det kan være at du og din vennegruppe har et favoritspil? Eller måske er det tid til at I prøver et nyt? Det er vigtigt at man som vært giver sig selv tid til at sætte sig ned og hygge sig med sine gæster, det gør dig ikke til en dårligere vært, tværtimod.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here