Alle snakker om protein, hvad med collagen?

Der er i dag kommet et meget stort fokus på protein, og at indtage den rette mængde, enten hvis man træner ofte – men også helt generelt. Men hvad mange glemmer er nok at der også skal en del collagen til, hvis kroppen skal få det mest optimale udbytte. Collagen er det protein som der er allermest af i kroppen, og er derfor det protein som er det vigtigste at få som kosttilskud. Collagen er faktisk det vigtigste bindeled, for at kroppen holder sammen.

Kroppen falder naturligvis ikke fra hinanden, men får du ikke nok collagen i din hverdag, har du en øget chance for at opleve smerter i dine led. Der er naturligvis collagen i de fleste personers kost, men det er i de fleste tilfælde, langt fra nok. Der for et kosttilskud af proteinet helt essentielt.

Hvad gør collagen?

Collagen er et kosttilskud, med proteiner som går ind og bidrager til øget styrke og fleksibilitet i dine led og brusk. Det er ofte disse som folk har ondt i, hvilket er fordi der ikke kommer nok tilskud til disse, i dagligdagen. I dag tager de fleste personer alle andre kosttilskud, men bare ikke collagen – hvilket er en stor fejl.

Hvorfor bør jeg få mere collagen

Man bør naturligvis tage collagen som et fast kosttilskud, da det er med til at styrke dine led og brusk – og nedsætter derfor chance for at få stive led bl.a. Som en ekstra bonus om man vil, så bidrager collagen også til stærkere og sundere hud, hår og tænder. Alt i alt er det faktisk et kosttilskud som ingen bør være foruden. Fordelene er så store, at det nærmest er dumt at lade være.

Vil du gerne læse mere om collagen, og købe dig noget kosttilskud af collagen, så klik lige her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here